Server Update Onderhoud

Status
Not open for further replies.
Beste FireNetwork Community,Wat tof dat je deze post leest! Helaas zijn we nog altijd in onderhoud. Dit komt door de werkzaamheden aan onze gamemode. Zoals we al vaak genoeg hebben verteld gaat het nog eventjes duren. Dit komt omdat wij jullie een kwalitatieve, gezellige en professionele server willen bieden. Helaas kost dit tijd.

We zijn nog steeds hard aan het werk aan onze main gamemode. Hierbij is eerder de hint "economie" verschenen. Aangezien dit altijd zo is geweest, zal de economie ook in deze game van FireNetwork een rol gaan spelen. Het verschil met andere keren is dat we deze keer onze gehele server aanpakken: van de website tot de lobby en natuurlijk de nieuwe gamemode. Misschien zelfs nog meer!? Alles krijgt een nieuwe look and feel!

De forum posts zullen in het Nederlands getypt worden, net zoals de discord berichten. We zijn ten slotte een Nederlandse community. De website is alleen in het Engels om eventuele uitbreidingen voor de toekomst mogelijk te maken. Op de server heb je de mogelijkheid te kiezen tussen Nederlands of Engels. Zodra de community ook Engelse mensen bevat, zullen we de taal wijzigen.

Het feit dat je dit leest is al het begin van een nieuwe update. We hopen binnenkort klaar te zijn met onze gamemode. Vanaf het moment dat het kan zullen we beginnen met het plaatsen van sneak-peeks in onze discord server. Houd die dus zeker in de gaten!Wij werken nog even verder, maar we zullen binnenkort met meer informatie en leuke sneak-peeks komen.Met vriendelijke groet,

Team FireNetwork
 
Status
Not open for further replies.
Top